Συντάκτες του blog!

160811 PROFIL BLOG Χρήστος Πάσπας

Γεννήθηκα στα Δυτικά της Θεσσαλονίκης και πιο συγκεκριμένα στα «εξωτικά» Διαβατά. Δεν έχω αφήσει τον τόπο μου, και ούτε πρόκειται, για κανέναν λόγο. Ασχολήθηκα από πολύ μικρός με την δημοσιογραφία, που ήταν το μεράκι μου, γράφοντας στα Σπορ του Βορρά, συνεργάτες τότε με τον Χρήστο Λιάπη, Χρήστο Τζέλλα, και Κώστα Σπυράκη, για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο Μακεδονίας. Η δίψα μου και η αγάπη μου για το ραδιόφωνο με έκανε να «κερδίσω» τις πέντε παρθενικές μου εμφανίσεις το καλοκαίρι του 2008 στον τότε «Έξτρα Σπορ 103» σε τρίωρη εκπομπή, μόνος στα βαθιά… Μετέπειτα το 2010 δημιούργησα για πρώτη φορά δικό μου blog, που αφορούσε τα Διαβατά και πιο συγκεκριμένα το diavatanews. Το δημιούργημά μου, το παιδί μου όπως τείνω να λέω, μεγάλωσε και έφτασε σε ηλικία μεγάλης ωρίμανσης, καθώς έγινε αρκετά δημοφιλές στη περιοχή και τους κατοίκους της. Μέχρι που μου γίνεται πρόταση από το deltanews.gr περίπου το 2012 για θέση συντάκτη. Το αποδέχθηκα το συντομότερο, καθώς το θεώρησα βήμα παραπάνω και συμμετείχα σε αυτή τη συλλογική προσπάθεια της τότε ομάδας του. Μελλοντικά δημιουργήθηκε και το διαδικτυακό ραδιόφωνο του deltanews και ανέλαβα την εκπομπή «Μαγκαζίνο των Τέσσερις». Το επόμενο βήμα στον χώρο του ραδιοφώνου, είναι ο trust-radio.gr. Εδώ όπου «βρήκα την αγάπη» στην εκπομπή We found Love, με την οποία αισίως κλείνω την 4η  χρονιά στον αέρα.!! Και όλα αυτά την σεζόν 2016-2017.. Παράλληλα αρθρογραφώ, ακόμη, για διάφορα θέματα στο blog μου το wefoundlove2014.wordpress.com Ένα blog που δημιουργήθηκε το 2014 (όπως λέει και στο όνομά του) και αφορά την καθημερινότητα, το υλικό που ακούγεται στην εκπομπή μου και όχι μόνο. Τον Δεκέμβριο του 2016 μου γίνεται πρόταση και ξεκινώ εκπομπές παράλληλα με τον trust-radio.gr στον Libero 107.4 FM. (Ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης) σαν guest στην εκπομπή ΜΠΑΛΑ-ΛΟΥΜ με τον Άκη Θεοδώρου, Σάββα Διλσίζογλου και τον Μάνο Λουπασάκη, να πλαισιώνουν την τετράδα του ραδιοφωνικού πάνελ. Έπειτα καθιερώθηκα στην βραδινή ζώνη 10-12 στον Λίμπερο.!!

Επικοινωνία με τον συντάκτη: we_found_love14@yahoo.gr & fb: Xristos Paspas

160811 PROFIL BLOG ΤΕΟΆκης Καντέρης

Σπούδασα  ηλεκτρονικά  και  υπολογιστές  σε μια εποχή που έμελλε να γίνει ο προπομπός σπουδαίων γεγονότων σε όλους τους τομείς. Όμως, ότι και να έκανα, μέσα μου υπήρχε το.. σαράκι της μουσικής. Έτσι νωρίς-νωρίς βρέθηκα να τραγουδάω σε μικρές και μεγάλες πίστες με γνωστούς και λιγότερο γνωστούς τραγουδιστές για τουλάχιστον δώδεκα χρόνια. Ταυτόχρονα έκανα σπουδές ορθοφωνίας αλλά και φωνητικής θεάτρου, γιατί με ενδιέφερε και ο χώρος του ραδιοφώνου και έπρεπε-κατά την ταπεινή μου άποψη-να το κάνω σωστά.

Μετά από λίγα χρόνια έγραψα τα πρώτα μου τραγούδια, καθώς έψαχνα όλο και περισσότερο τη μουσική σε Ελληνικό αλλά και διεθνές επίπεδο. Έτσι λοιπόν το τραγούδι περισσότερο και το ραδιόφωνο λιγότερο εξελίχθηκαν μέσα μου και καθώς μεγάλωνα, μεγάλωναν κι αυτά.

Όμως οι μεγάλες μου αγάπες από μικρός ήταν δύο. Ο κινηματογράφος και ο αθλητισμός σε θεωρητικό επίπεδο. Διαφορετικό παιδάκι από όλα τα άλλα στην ηλικία των 7-8,ενώ άλλα παιδάκια έπαιζαν μπάλα στις αλάνες των γειτονιών, εγώ πήγαινα στον κινηματογράφο βλέποντας από Bruce Lee μέχρι Stanley Cubrick. Ενώ στην κλασική βιβλιοθήκη του ’80, δεν υπήρχαν μόνο οι στερεότυπες εγκυκλοπαίδειες που κάθε σπίτι είχε, αλλά ποδοσφαιρικές και άλλες εγκυκλοπαίδειες με βιογραφίες και στατιστικά αθλητικά αρχεία.

Αυτά και άλλα περισσότερα θέλω να μοιραστώ μαζί σας.

Για να συνεχίζουμε να μαθαίνουμε καινούργια πράγματα, αλλά να έχουμε και γνώση του παρελθόντος μας.

Ασπαζόμενος λοιπόν το ρητό.. «Αν δεν έχεις κάτι σημαντικό να πεις.. μη λες τίποτα..» εύχομαι σε όλους καλή συνέχεια..

Επικοινωνία με τον συντάκτη: wfl_akis@yahoo.com

170207-katerina-misirliΚατερίνα Μισιρλή

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη πόλη της Δράμας. Μετά το λύκειο έφυγα για σπουδές στην Αθήνα όπου και έμεινα για 4 χρόνια μέχρι που ανέβηκα στην μαγευτική Θεσσαλονίκη όπου και μένω τα τελευταία 4 χρόνια. Πάντα με ενδιέφερε το ραδιόφωνο όπως και το να ανακαλύπτω καινούργια μαγαζιά και διαφορετικούς τρόπους να περνάω δημιουργικά την ώρα μου και πάντα ήθελα να τα μοιράζομαι με τους γύρω μου, γιατί τι είναι η ζωή αν δεν μπορείς να μοιραστείς το πάθος σου με τους γύρω σου; Έτσι λοιπόν βρήκα την παρέα του Trust Radio και το We found Love και μου έδωσαν την δυνατότητα να πραγματοποιήσω ένα παιδικό μου όνειρο!

Advertisements