«Η εκπομπή μας»

WE FOUND LOVEΈνα όνειρο, είχε δημιουργηθεί κάπου στο πίσω μέρος του μυαλού μας… Ο Χρήστος και η Αθηνά, δύο παιδιά με μεγάλη όρεξη για επικοινωνία με τον κόσμο, ήθελαν να μεταδώσουν την τρέλα τους και την αγάπη τους για ζωή.!! Έτσι λοιπόν, έψαχναν.. Έψαχναν την στέγη, που θα τους έδινε το βήμα, για να υλοποιήσουν την συνταγή που είχαν κατά νού.!!

Μετά από υπομονετική αναζήτηση, βρήκαν αυτό το κάτι, που θα μπορούσε να αναδείξει αυτό που είχαν να δώσουν…

Οι συζητήσεις είχαν ξεκινήσει απο τον Αύγουστο (του 2013) και εν τέλει, υπήρξε συμφωνία.. Βρέθηκε ο Trust, για να δώσει το βήμα και στέγη στο όλο εγχείρημα.!! Κι έτσι, στις 12 Σεπτεμβρίου 2013, το όνειρο, πήρε σάρκα και οστά.!! Ήταν η πρώτη Πέμπτη, όπου βγήκαμε στον αέρα και.. νά’μαστε.!! Στην αρχή η εκπομπή ξεκίνησε δειλά δειλά, κάνοντας την εμφάνιση της, μια φορά την εβδομάδα, ημέρα Πέμπτη όπως προαναφέραμε. Κατά την πάροδο του χρόνου, ο σταθμός επέλεξε και είναι μεγάλη τιμή για εμάς, να μας δώσει και δεύτερη ημέρα της εβδομάδος για εκπομπή.

Δημιουργήσαμε μια όμορφη διαδικτυακή παρέα, με εσάς και πλέον συναντιόμαστε στον αέρα 2 φορές την εβδομάδα, κάθε Τρίτη και Πέμπτη το απόγευμα.

Απο εδώ μοιραζόμαστε, τα ενδιαφέροντά μας πλέον, αλλά και τους προβληματισμούς μας…

Το blog μας συνεχίζει και με νέα ενότητα μέσα στο καλοκαίρι του 2014 η οποία παρουσιάζει διάφορους καλλιτέχνες σε «τύπου» συνεντεύξεις με πιο ανθρώπινο όμως τρόπο, καθώς θέλουμε να γνωρίσουμε τους καλλιτέχνες και όχι αντιθέτως απλά να τους αναδείξουμε ή να αναδειχθούμε…

Η σεζόν 2013 – 2014 τελειώνει (με μικρές διακοπές μέσα στο καλοκαίρι) εν τέλει την Πέμπτη 7/8/2014 με μία guest εμφάνιση της Αναστασίας..

PROFIL EIKONAΗ νέα σεζόν (2014 – 2015) είναι ήδη σε εξέλιξη, με την εκπομπή να συνεχίζεται με τον Χρήστο μόνο του.. Οι λόγοι αποχώρησης της Αθηνάς ήταν καθαρά επαγγελματικοί.. Έτσι λοιπόν, ο Χρήστος συνεχίζει μόνος το ταξίδι προς την μουσική «κοιλάδα» που ανοίγεται μπροστά του.. Αποφασίζει να «αλλάξει» το ύφος της εκπομπής, παίζοντας τις Τρίτες ξένη μουσική και τις Πέμπτες Ελληνική. Στην αρχή δειλά δειλά και δοκιμαστικά αλλά μετέπειτα αποφασίζει να το καθιερώσει καθώς, η Ελληνική μουσική φέρνει πιο κοντά τους ακροατές και τους βγάζει συναισθήματα που δεν μπορεί η αντίστοιχη ξένη…

Το τέλος της χρονιάς, ήρθε στις 11 Ιουνίου (Πέμπτη), με ένα άκρως γιορτινό – διασκεδαστικό 3ωρο αφού πλησίαζαν οι διακοπές και δεν μπορούσε να κλείσει μια χρονιά διαφορετικά, χωρίς ένα πανέμορφο ραδιοφωνικό παρτάκι.!!

Αναμένεται η αρχή της επόμενης (ραδιοφωνικής) σεζόν μέσα στον Σεπτέμβριο του 2015… Ο Προορισμός και η συνέχεια.. άγνωστη.!!

Η Συνέχεια μας βρίσκει και πάλι στον trust-radio.gr μετά απο ένα διάστημα απραξίας 6 μηνών. Η σεζόν μας βρίσκει πίσω απο τα μικρόφωνα αυτή τη φορά στις 18/1 του νέου έτους, δηλαδή το 2016. Και πάλι όλα κυλούν όπως ξεκίνησαν, μπαίνοντας στην τρίτη χρονιά μας, αλλά με αλλαγή της εκπομπής σε μία ημέρα και λιγότερων ωρών. Κάθε Τρίτη είμαστε παρέα στον αέρα, από τις 6:00μ.μ. μέχρι και τις 8:00μ.μ. και αυτό γιατί; Και πάλι για λόγους πίεσης χρόνου.. Ωστόσο η παρουσία μας είναι δυναμική καθώς η δίωρη μουσική μας συνάντηση, ξεπερνά κάθε προσδοκία και επισκεψιμότητα από φίλους. Σας ευχαριστούμε που μας έχετε αγκαλιάσει και αγαπήσει.!! Άλλωστε εμείς.. «We found Love».!! ❤

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s